Sommelier Mathieu Vanneste aan de slag bij Gustoworld

Sommelier Mathieu Vanneste vervoegt het team van wijnimporteur en groothandel Gustoworld. Dat meldt managing director Christophe Heynen MW.

Christophe Heynen: "Ik ben verheugd Mathieu Vanneste bij Gustoworld te verwelkomen, die naast Thierry Collard en Matthias Truyen een aantal operationele en leidinggevende functies op zich zal nemen".
Mathieu Vanneste leidde jarenlang zijn eigen wijndistributiebedrijf 'De Lille', voordat hij als sommelier aan de slag ging bij het Hof Van Cleve *** en vervolgens samen met zijn vrouw Carole zijn eigen restaurant 'Le Coucou' opende in het West-Vlaamse Bellegem.

Het restaurant was van bij het begin een groot succes vanwege de kwaliteit van het eten en de wijn. Maar toen kwam COVID en een volledige heroverweging van de zaak gedurende meer dan een jaar overtuigde Mathieu om voorgoed terug te keren naar zijn passie, wijn. "Ik was op zoek naar een collega die, net als Thierry en Matthias, kon bijdragen aan het succes van Gustoworld en het kon helpen groeien", aldus nog Christophe Heynen.

Mathieu Vanneste / foto Gustoworld