Negentienjarige Elizio Masson staat als sommelier in het nieuwe Hof van Cleve
Vorige week raakte bekend dat sommelier Tom Ieven van het Hof van Cleve naar Restaurant Colette-De Vijvers trok. In het ‘nieuwe’ Hof van Cleve staat nu de negentienjarige Elizio Masson.
Met Masson haalt Hof van Cleve een toptalent van eigen bodem binnen. Masson groeide op in Poperinge en passeerde langs de bekendste twee hotelscholen, Ter Groene Poorte en Ter Duinen.
Masson groeide op onder de vleugels van Pieter Verheyde, eerder de beste sommelier van ons land en uitbater van restaurant Terminus in Watou. Hij wordt beschouwd als “mentor” van het jonge talent. Het was Verheyde die hem naar het bekende Parijse George V, een Four Seasons Hotel, stuurde. Masson regelde zijn stage helemaal zelf en zette er afgelopen jaar een enorme stap vooruit. Dat hij, met een Franse moeder en Belgische vader, perfect tweetalig is, hielp zeker.