Culinair journalist Henri Wynants plotseling overleden

Op zondag 16 mei 2021 is culinair journalist Henri Wynants overleden. Dat meldt het Horeca Magazine.

"Zijn overlijden treft ons diep en zal een grote leegte achterlaten. Als een van de eerste medewerkers was Henri Wynants een pijler van ons magazine, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak", aldus de redactie van Horeca Magazine..
Wynants was gedurende 11 jaar hoofdredacteur van Horeca Magazine en gedurende 5 jaar van Cook Magazine. Hij was industrieel ingenieur, behaalde een diploma aan de hotelschool van Hasselt en tevens Syntra-diploma’s van ijsbereider, pralinébereider, chocolademaker en meester-sommelier. Hij was erkend consultant voor HACCP bij de Vlaamse overheid en behaalde zijn diploma van journalist aan de Hogeschool in Hasselt.
"Henri had echt een passie voor de horeca en hij had ook wat wij noemen een mooie pen. We verliezen zowel een bondgenoot als een waardevolle medewerker. Henri werd door iedereen gewaardeerd; we zullen hem missen...", aldus nog de redactie van Horeca Magazine.
De begrafenis zal in de meest strikte intimiteit plaatsvinden.

Henri Wynants / foto Horeca Magazine