Châteaux Vini opent fonkelnieuwe wijnzaak in Ternat

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei opent wijnimport en wijnhandel Châteaux Vini de deuren van zijn nieuwe locatie in Ternat. Wijnhandelaar Bart Rogiers en zijn team verlaten daarmee de vestiging in Groot-Bijgaarden, waar het wijnbedrijf sinds 2018 onder dak zat.

Een bezoek aan de nieuwe wijnzaak toont meteen de troeven van de nieuwbouw: voor de wijnliefhebber wordt alles bijzonder ruim en overzichtelijk gepresenteerd, annex een afzonderlijke tastingroom mét uitgeruste keuken. De stockruimte biedt grote mogelijkheden, zowel met een traditonele opslagplaats als met een temperatuurgecontroleerde zone voor de heel waardevolle wijnen, terwijl ook de administratie ruim kan werken.
“Op onze nieuwe stek is de bereikbaarheid voor onze klanten maar zeker ook voor onze transporteurs een heel stuk makkelijker en eenvoudiger”, zegt Bart Rogiers. "De gebouwen in Groot-Bijgaarden waren niet meteen van de jongste en eigenlijk ook minder geschikt om particuliere klanten te ontvangen”.
“Ik ben ervan overtuigd dat we met onze nieuwe locatie wijnliehebbers een comfortabel, overzichtelijk en gezellig winkelgevoel kunnen bieden”, besluit Rogiers.

Châteaux Vini ligt aan de Industrielaan 36 in Ternat en is open voor particulieren op vrijdag en zaterdag van 11 tot 18 uur. Het openingsweekend wordt georganiseerd op 6, 7 en 8 mei.

Wijnhandelaar Bart Rogiers / foto SG
Eén van de nieuwe winkelzalen van Châteaux Vini / foto SG