ONA opent met ‘Belfort’ tweede wijnbar in hartje Gent

Wijnbar ONA is ín en ver buiten Gent al enkele jaren een gevestigde waarde bij vele wijnliefhebbers. Maar de kleine bar aan de Nederkouter heeft zijn beperkingen en dus werd lang gezocht naar een grotere locatie. Die komt er nu met ‘ONA Belfort’.

"We nemen zeker geen afscheid van onze teergeliefde wijnbar aan de Nederkouter", zeggen Ona en Arne met klem. "Bijna zeven jaar staken we onze hart en ziel in deze plek die onze thuis is. Hiervoor zijn we op zoek naar een gepaste collega die samen met ons de boel in handen kan nemen en de koers kan verderzetten".

Al maanden en maanden werkt het wijnduo aan een nieuw project: een tweede wijnbar. "Omdat we niet aan de vraag voor feestjes, workshops, wijntastings, babyborrels en trouwrecepties konden voldoen in ONA Nederkouter, gingen we op zoek naar een grotere locatie met meer mogelijkheden", vertelt Arne.
"We openen ONA Belfort in een parel van een pand waar we de mogelijkheid hebben om wijnlessen te geven, onvergetelijke recepties of feestjes te faciliteren én ondertussen de gezellige ONA-vibe in het bar-gedeelte levendig te houden."
"Het wordt een plek met vele kleine gezellige hoekjes, een pak meer plaats en dezelfde gastvrijheid en laagdrempeligheid die we zò belangrijk vinden", vult Ona aan.

Arne en Ona van wijn bar ONA