Giro d’Italia

Organisation
Location
Watt17
Koeltorenlaan 9
3550 Heusden -Zolder
Target audience
For everyone
Date
15 October 2022
11:00 - 18:00
16 October 2022
11:00 - 18:00
17 October 2022
11:00 - 18:00

Goed nieuws: na twee geannuleerde edities is onze "Giro d'Italia" eindelijk terug! (Onder voorbehoud van de coronamaatregelen vanuit de overheid)
Dit jaar zal deze grote najaarsdegustatie plaatsvinden van 15 tot en met 17 oktober 2022 in de prachtige industriële feestzaal van Watt 17 in Heusden Zolder. 

U krijgt ook dit jaar weer de gelegenheid om een ruime selectie uit ons aanbod te proeven en persoonlijk kennis te maken met zo'n 60 à 70 producenten, die met veel passie hun eigen wijnen aan u zullen presenteren. 

Op de degustatietafels prijken zowel de dagdagelijkse wijnen als de absolute wereldtop. Een niet te missen event voor elke wijnliefhebber!

BELANGRIJKE INFORMATIE

We streven er naar om elke bezoeker een aangename degustatie te bieden. Daarom enkele belangrijke praktische richtlijnen :

Maximaal aantal (gelijktijdige) bezoekers per dag: 500

We streven naar een max. aantal gelijktijdige bezoekers per dag van 500 personen. Dit om een maximaal proefcomfort te garanderen voor iedereen. Tijdig inschrijven is meer dan eens de boodschap! Respecteer daarom ook graag het door u gekozen aankomstuur, zo kunnen we een correcte inschatting maken van het aantal aanwezigen per uur.

Foodtrucks op de parking

Om tijdens of na de degustatie toch een hapje te kunnen eten, voorzien we opnieuw enkele creatieve en Italiaans geïnspireerde foodtrucks.

PRAKTISCHE INFO:

Degustatieglas:

U ontvangt bij het binnenkomen een kristallen degustatieglas van Schott Zwiesel. Hiervoor wordt een waarborg gevraagd van € 5 die u terugkrijgt bij het inleveren. 

Inkomprijs:

De entrée bedraagt per persoon € 15 + € 5 waarborg voor het degustatieglas.  U ontvangt in ruil een waardebon van € 15, die kan verzilverd worden bij een aankoop vanaf € 150.

Inschrijven: 

Gezien de beperking van het aantal bezoekers per dag is het des te meer aan te raden u tijdig in te schrijven. U kan de bezettingsgraad per dag (en dagdeel) live volgen in onze inschrijfmodule. Gelieve uw aankomstuur ook te respecteren.